Hírek

Projektünk eredményeiről, értékeléséről

E-mail Nyomtatás PDF
Projektünk eredményeiről, értékeléséről két cikk jelent a projektben közreműködők tollából 2012 végén a szombathelyi Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat Segítő szó című lapban.
Kapcsolódó fájlok:
FájlnévLeírásMéretUtolsó módosítás
Fájl letöltése (kanyai_robert_raczne_nemeth_teodora_interprofesszionalis.pdf)Kányai Róbert-Ráczné Németh Teodóra Interprofesszionális képzési tapasztalatok aAdobe Acrobat PDF1007 Kb2013/1/29 09:02
Fájl letöltése (dr_tobias_laszlo_kepzesfejlesztes_belulrol.pdf)Dr. Tóbiás László Képzésfejlesztés belülrőlAdobe Acrobat PDF465 Kb2013/1/29 09:02
 

Zárókonferencia

E-mail Nyomtatás PDF

Projektünk záró konferenciáját 2012. május 23. szerdán 10 órától rendezzük Széchenyi Egyetemünk központi kampuszán (Győr, Egetem tér 1.) a VIP-teremben.
Konferenciánkon örömmel látunk minden érdeklődőt.
Köszönettel vesszük, ha szakmaim barátai figyelmébe is ajánlja rendezvényünket.

 

Közösségi munka a gyermek- és ifjúságvédelemben akkreditált továbbképző tanfolyam

E-mail Nyomtatás PDF

Május 2-3. és 16-17-én Közösségi munka a gyermek- és ifjúságvédelemben akkreditált továbbképző tanfolyamot tartunk a projektünkben kidolgozott Gyermekek és ifjúság a közösségekben modul alapján.

A modul kidolgozója és a képzés vezetője Kóbor Krisztina egyetemi tanársegéd.

A képzés akkreditált a gyermekjóléti-szociális szakemberek továbbképzési rendszerében, pontértéke 30.

A képzésre nem csak germekvédelmi szakembereket fogadunk, de elsőbbséget biztostunk a hivatásszerűen vagy önkénteseként gyerekekkel fiatalokkal folgozóknak.

A képzés a pályázat keretében ingyenes a részvevők számára.

A részvételi szándékot kérjük jelezni a képzés vezetőjének, Kóbor Krisztinának e-mail címére: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 2012. április 25-ig! Jelentkezések fogadása érkezési sorrendben, a férőhelyek számáig.

Kapcsolódó fájlok:
FájlnévLeírásMéretUtolsó módosítás
Fájl letöltése (tovabbkepzesi-felhivas.pdf)Továbbképzési felhívás Közösségi munka a gyermekek és fiatalok jóléti ellátásábaAdobe Acrobat PDF105 Kb2012/4/4 12:19
 

A közösségi munka jó gyakorlatai

E-mail Nyomtatás PDF

2012. március 21-én 10 órától konferenciát rendezünk a Széchenyi István Egyetem Petz Lajos Intézetében, Győr, Szent Imre út 26–28.
Konferenciánk címe:

A közösségi munka jó gyakorlatai

Közösségi munka a gyakorlatban, polgármesterek és kutatók nézőpontjaiból

 

Friss hírek

E-mail Nyomtatás PDF

Közösségi munka a gyermek- és ifjúságvédelemben című továbbképzési kurzusunkat - Kóbor Krisztina egyetemi tanársegéd vezetésével - 2012. áprilisában fogjuk megtartani. Jelentkezés március 10-től, előzetes információt dr. Tóbiás Lászlótól, a projekt szakmai vezetőjétől kérhet, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcímen.

2012. március 21-én rendezzük projektünk következő konferenciáját.

2012. február 11-én átvették diplomájukat azok a hallgatók, akik az interprofesszionális közösségi munka szakirányú továbbképzést elvégezték.

Módosítás dátuma: 2012. február 15. szerda, 09:17
 


1. oldal / 3

Ki olvas minket?

Oldalainkat 30 vendég böngészi